JOKIĆ ISMEJAN PRED CELOM AMERIKOM: Adetokumbo isprozivao Srbina! Grk udario po kilaži MVP-ja

Novosti online 01. 03. 2023. u 20:44

JANIS Adetokumbo, čuveni grčki košarkaš bio je gost jedne američke televizije, a tom prilikom našalio na račun tri NBA zvezde. Pored Kevina Durenta i Lebrona Džejmsa, nekadašnji MVP bacao je šale i na račun sadašnjeg MVP-ja, srpskog asa, Nikole Jokića.

FOTO: Tanjug/AP

Voditelj emisije dao je Adetokumbu prvo zadatak da prozove momka iz Sombora, a Janis je rekao sledeće:

- Džokeru, kako ćeš se plasirati u finale NBA kad izgledaš kao da jedva možeš da prođeš kroz Burger King - našalio se Adetokumbo i tako nasmejao sve pristune.

Ipak, Adetokumbo se brzo izvinio i priznao da uživa u igrama Nikole Jokića.

- Jokiću, volim tvoju igru - dodao je Janis, što se nije dopalo voditelju, koji mu je "naredio" da prozove Kevina Durenta.

- Nastavljaš da dolaziš u super-timove da osvojiš NBA titulu. Šta kažeš na to da izađemo jednom zajedno da te naučim kako da brineš o svom timu - ponovo je surov u šali bio Janis, ali se ponovo uozbiljio i pohvalio Durenta, rekavši da je jedan od najboljih poentera, da je idol mnogima poslednjih 15 godina i da mnogo poštuje njegovu igru.

Na kraju, dobio je zadatak da isproziva i Lebrona, što Janis nije želeo.

- Lebrone, volim tvoju igru čoveče. Ti si kralj s razlogom, GOAT, oborio si rekord po poenima, nastavi da radiš šta radiš - rekao je as Milvokija.

BONUS VIDEO: "Muzičko" zagrevanje košarkaša Srbije pred meč sa Grčkom

Pogledajte više