"SVAKA UTAKMICA JE KLJUČNA": Matijas Lesor pred duel Žalgiris - Partizan stavio akcenat na paklen domaći teren Litvanaca

Novosti online 01. 02. 2023. u 22:45

KOŠARKAŠI Partizana u petak od 19 sati gostuju ekipi Žalgirisa u okviru 23. kola Evrolige, a uoči tog meča medijima se obratio miljenik grobara - Matijas Lesor.

FOTO: M. Vukadinović

Košarkaš Partizana francuskog porekla izjavio je danas da njegovu ekipu u petak očekuje teška utakmica sa litvanskim timom. 

Zeleni imaju uz crno-bele, pa možda i najstrastveniju publiku, a na sve to radi se i o timu koji sanja da će se naći na fajnal-foru, koji se odigrava upravo u njihovoj zemlji.

- Igraju kod kuće i tamo su drugačiji tim u odnosu na gostovanja. Pre mesec dana smo bili bez šansi za plej-of, a sada se priča o ključnoj utakmici. To vam govori kako stvari mogu da odu u bilo kom pravcu. Svaka utakmica je ključna utakmica. Mi ćemo pokušati da dobijemo utakmicu, ali niko ne može da kaže koja će biti odlučujuća, a koja neće. Ovo je zapravo samo još jedna utakmica u kojoj hoćemo da pobedimo - izjavio je Lesor.

Direktan prenos susreta Žalgiris - Partizan možete pratiti uživo uz portal "Novosti".

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

Pogledajte više