ŠTA ĆE NA OVO REĆI NAVIJAČI OLIMPIJAKOSA: Igrao šest godina za njih, sada prešao u redove ljutog rivala

Novosti online 31. 01. 2023. u 19:22

DEJAN Radonjić je u jednom danu angažovao dvojicu pojačanja. Posle Amerikanca Meta Tomasa, u klub je stigao i Dimitris Agravanis.

FOTO: M. Vukadinović

Ostaje da se vidi kako će se navijači Olimpijakosa gledati na ovaj transfer, s obzirom na to da je 28-godišnjak iz Marusija dres velikana iz Pireje nosio šest godina.

On je sa atinskim "zelenim" potpisao ugovor na dve i po godine i nije mogao da sakrije zadovoljstvo što će ponovo nastupati u Evroligi.

- Želim da se zahvalim Panatinaikosu iz sveg srca što mi je pružio šansu da se vratim u Evroligu. Znam veoma dobro koliko to znači za moju karijeru i život. Godine prolaze i kroz mnogo situacija i grešaka koje sam pravio, naučio sam i sazreo kao sportista i kao osoba. Svestan sam svega. Spreman sam da ginem na terenu i tako ću pristupiti Panatinaikosu. Ponosan sam to ću nositi dres ovog kluba - rekao je Agravanis.

Podsetimo, krilni centar je ovu sezonu počeo u Napoliju, da bi potom prešao u Peristeri gde ga je trenirao Vasilis Spanulis.

On je u Italiji odigrao pet utakmica u domaćem prvenstvu i beležio 8,6 poena, 4,8 skokova i jednu asistenciju. Po povratku u domovinu je zadržao visok nivo sa 10,9 poena i 5,1 uhvaćenom loptom.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

Pogledajte više