PARTIZAN MENJA DVORANU: Crno-beli dva meča ABA lige neće igrati u "Areni"

Novosti online 25. 01. 2023. u 15:30

DRUGI evroligaški večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana je glavna košarkaška tema u Srbiji poslednjih dana. Kad se taj meč odigra crno-beli će nakratko preći iz Arene u kojoj igraju od početka sezone.

FOTO: M. Vukadinović

Naime, zbog zauzetosti "Arene" izabranici Željka Obradovića će mečeve 17. i 19. kola u ABA ligi protiv Mornara i Borca odigrati u dvorani "Aleksandar Nikolić", objavljeno je na zvaničnom klupskom sajtu.

- Usled zauzetosti "Štark arene", Partizan će dve utakmice ABA lige (Mornar 29. 1. od 19.00 i Borac 12. 2. od 19.00) odigrati u hali "Aleksandar Nikolić". Za ove mečeve neće biti prodaje pojedinačnih ulaznica, već će za njih važiti samo sezonske karte. Mesta u hali "Aleksanar Nikolić" koja će biti namenjena vlasnicima sezonskih ulaznica su prikazana na mapi. Mesta u parterima namenjena su predstavnicima medija, sponzorima i članovima omladinske škole KK Partizan - stoji u saopštenju kluba.

Podsetimo, utakmica protiv Asvela koja je na programu 31. januara igraće se u "Areni". Crno-beli u ABA ligi imaju učinak 14-2.

BONUS VIDEO: "Klasići'' NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

Pogledajte više