"PONOSAN SAM NA OVOG KLINCA!" Čarls DŽenkins nije mogao da veruje kakvu NBA partiju je pružio saigrač iz FMP-a (VIDEO)

Novosti online 03. 01. 2023. u 22:30

UTAKMICA ABA lige Mornar - FMP protekla je uz fantastično izdanje jednog člana ekipe "pantera" iz beogradskog naselja Železnik.

FOTO: KK FMP/ABA liga

Naime, pomenuti meč 13. kola, koji su gosti rešili u svoju korist i to nakon vrlo zanimljivih dešavanja u SRC "Toplica", ali i jednog incidenta, obeležio je Ameriakac Trent Frejzer.

On je utakmicu završio sa čak 45 poena (trojke je šutirao 8/13), te devet asistencija, četiri skoka, jednom "krađom" i četiri izgubljene lopte.

Ni jednog trenutka nije napuštao igru - bio je na parketu svih 40 minuta, a njegova partija oduševila je iskusnijeg saigrača (i sunarodnika), Čarlsa Dženkinsa:

- Ponosan sam na ovog mladog momka - poručio je ljubimac Zvezdinih "delija", koji ove sezone igra za "pantere", a koji je u Baru postigao osam poena, uz pet skokova i tri asistencije.

Trent Frejzer je rođen 8. septembra 1998. godine u Bojnton Biču (američka savezna država Florida), igra na poziciji beka, a ove sezone prosečno u ABA ligi postiže 20,8 poena po utakmici, uz 48,3% preciznosti dalekometnih šuteva, te 6,3 asistencije i 2,2 skoka po meču.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

Pogledajte više