NEKADAŠNJA NBA ZVEZDA TVRDI: ''Nisam bio drogiran, hteo je da me ubije''

Novosti online 03. 01. 2023. u 11:15

Nekadašnji NBA as Lamar Odom tvrdi da je jedan čovek hteo da ga ubije.

FOTO: N. Paraušić

Kao što je i najavljeno, dokumentarni film o životu Lamara Odoma pod nazivom "Seks, droga i Kardašijani" ugledao je "svetlost dana" na startu 2023. godine!

Nekadašnja NBA zvezda iza sebe ima buran život, on je pored fenomenalnih partija u NBA ligi bio verovatno najluđa glava van parketa. Pored toga što je bio u braku sa Kim Kardašijan, spavao je sa preko 2000 žena i to uglavnom drogiran.

Godine 2015. je pronađen bez svesti u jednom bordelu u Nevadi, konzumirao je tri dana zaredom vijagru i kokain, nakon čega je pao u komu, gde je pretrpeo 12 moždanih i 6 srčanih udara.

Nakon sedam godina on tvrdi da to veče kad je pao u komu nije bio drogiran, već da je vlasnik bordela Denis Hofa hteo da ga ubije.

- Ne znam šta je Hof imao protiv mene, ali nisam uzimao drogu te noći. Pokušao je da me ubije - rekao je Odom u filmu, a zatim se prisetio teških trenutaka:

- Kada sam se probudio u svojoj bolničkoj sobi u Nevadi, nisam mogao da se pomerim. Nisam mogao da govorim. Bio sam zarobljen u sopstvenom telu. Pogledao sam ka dole i imao sam sve one cevi koje su mi izlazile iz usta. U tom trenutku svog života svaki dan sam uzimao kokain. Nisam mogao, a nisam ni želeo, da se kontrolišem. Sećam se da sam sedeo u krevetu i prvi put nisam mogao da izađem iz situacije. Bio sam zarobljen celi dan sa sopstvenim mislima. Ležao sam zakačen za te mašine dok su ljudi oko mene plakali.

Pogledajte više