PROBLEM ZA PARTIZAN: Dvojica igrača neizvesna za duel sa Valensijom

Novosti online 30. 11. 2022. u 19:32

PARTIZAN je brzo morao da arhivira poraz u večitom derbiju, jer utakmice idu kao na traci. Već u četvrtak crno-bele košarkaše očekuje duel sa Valensijom u Evroligi.

ABA liga / Cibona / Marin Susić

Trener kluba iz Humske Željko Obradović se suočava sa problemima pred susret sa španskim timom. Pod znakom pitanja za sutrašnji duel su Matijas Lesor i Alen Smailagić.

- Obojica nisu mogli da treniraju u utorak uveče, a veliko je pitanje da li će moći večeras a samim tim je upitno i da li i koliko će moći da igraju protiv Valensije - rekao je Obradović.

Francuz ima povredu lakta i ne trenira još od duela sa Realom, dok mladi krilni centar ima problema sa prstom koji je zadobio u meču sa Barselonom.

- Pohvalno je što su i Matijas i Alen hteli da pomognu ekipi, praktično na sopstvenu odgovornost. Sada je priprema znatno drugačija zbog smanjenog broja igrača u reketu. Moraćemo da pomeramo neke spoljne kako bismo imali dovoljno snage u reketu.

Partizan ima tri vezana poraza (Barselona, Real Madrid, Crvena zvezda), ali svaku utakmicu je igrao u gostima.

- Govorim momcima da moramo da sklonimo to iz glave da li igramo na našem parketu ili na strani, iako je evidentno da imamo veliki vetar u leđa od naših navijača - zaključio je Obradović.

Utakmica Partizan - Valensija igra se sutra od 20.45 u Beogradu.

Pogledajte više