"TEK SMO 20 DANA ZAJEDNO!" Vasilije Micić o drami na utakmici Turska - Srbija: E, baš je bilo interesantno

Novosti online 28. 08. 2022. u 21:28

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije na dramatičan način je ostvarila novu pobedu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a Vasilije Micić, koji je stisnuo zube i zaigrao posle nezodne povrede skočnog zgloba pre tri dana u Beogradu, bio je više nego zadovoljan ostvarenim

FOTO: FIBA.Basketball

Podsetimo, Turska je uspela da nadoknadi 21 poena razlike, ali je Srbija ipak pobedila u Istanbulu, osnaživši tako svoje šanse da prođe na Mundobasket.

Odmah posle meča, Micić je za FIBA TV istakao:


- Bila je ovo baš interesantna utakmica! Uzbudljiva svakako, ne baš mnogo zrela s naše strane u drugom poluvremenu... Ipak, najva je da smo pobedili. Bio je ovo meč za građenje karaktera i građenje timskog duha, vrlo sam srećan zbog ishoda - započeo je srpski plejmejker.


Tome je odmah dodao i sledeće:


- Sama utakmica je bila sjajna, ali ne baš s naše strane kada smo veliku prednost prokockali. Ipak, Turci su jaki, znali smo mi koji oni kvalitet poseduju... Mi smo strpljivo, pametno, došli do pobede u neizvesnoj završnici. Svaka utakmica je priča za sebe, ali i ova sigurno da može da posluži da pogledamo gde smo, da ispravimo šta treba... Tek smo 20 dana zajedno!, podsetio je Micić pred odlazak ekipe na Evropsko prvenstvo koje, za naše "orlove", počinje u petak od 21 utakmicom protiv Holandije.

Bonus video: Ovako je Arena pozdravila košarkaše Srbije pred meč sa Grcima

Pogledajte više