SLUČAJ NEDOVIĆ DOBIO SVOJ EPILOG: Oglasila se Crvena zvezda povodom informacije da PAO traži još novca

Novosti online 09. 07. 2022. u 08:28

PRELAZAK Nemanje Nedovića u redove Crvene zvezde odjeknuo je kao "bomba" košarkaškim regionom. Ali su potom pristigle vesti koje se pristalicama crveno-belih nisu dopale...

Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Naime, grčki mediji preneli su da košarkaški klub Panatinaikos insistira da prelazak Nemanje Nedovića u Crvenu zvezdu nije gotova stvar dok srpski šampion ne uplati 300.000 evra na ime obeštećenja.

Povodom ovih tvrdnji oglasila se Crvena zvezda zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- U cilju sprečavanja brojnih dezinformacija i daljih spekulacija u srpskoj, ali i grčkoj košarkaškoj javnosti koje su se pojavljivale u prethodna dva dana, KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je platio propisano obeštećenje za igrača Nemanju Nedovića, košarkaškom klubu Panatinaikos iz Atine.

- Time su zvanično obavljeni svi administrativni koraci neophodni za ovaj transfer. KK Crvena zvezda u petak je dobio sve papire od grčkog kluba, čime se srpski reprezentativac Nemanja Nedović i zvanično vratio u svoju Crvenu zvezdu.

- Nemanja Nedović je u četvrtak potpisao trogodišnji ugovor sa crvenim belima, a u klub se vratio posle 10 godina. Nedović je prvo pojačanje KK Crvena zvezda u ovom prelaznom roku, a nakon imenovanja novog trenera Vlade Jovanovića, klub će o svim daljim aktivnostima u prelaznom roku pravovremeno obaveštavati javnost.

FOTO: KK Crvena zvezda

Dakle dileme više nema, iskusni bek koji je karijeru počeo na Malom Kalemegdanu vraća se na mesto gde je pravio prve profesionalne košarkaške korake.

Pored beogradskih crveno-belih Nedović je nastupao još za Lijetuvos Ritas, Golden Stejt, Valensiju, Unikahu, Olimpiju iz Milana i Panatinaikos.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

 
Pogledajte više