DELIJE SE OGLASILE SAOPŠTENJEM: Poslali važnu poruku pred finale KLS, "bocnuli" i Partizan

Novosti online 16. 06. 2022. u 13:03

KOŠARKAŠI Crvene zvezde u finalnoj seriji KLS igraće protiv FMP-a, prvi meč je na programu u petak od 19 časova u "Pioniru". Ulaz na taj meč biće besplatan, a pred sam duel oglasili su se navijači crveno-belih.

FOTO: KK Crvena zvezda

Zvezdaši pozivaju navijače da u što većem broju dođu u Pionir i podrže svoje miljenike.

- Naš košarkaški klub sutra počinje finalnu seriju domaće lige.

Na prve dve utakmice polufinala, ko god da je bio, nije mogao da ode kući nezadovoljan i pobedama kluba i navijačkim izdanjem Severa. Odlična energija, dobro navijanje i samo je brojnost falila da to bude onako kako mi zamišljamo praćenje našeg košarkaškog kluba. Zato vas pozivamo da u petak od 19 časova dođete u Pionir i da se zajedno izborimo za titulu prvaka zemlje - stoji u saopštenju.

Navijači crveno-belih pomenuli su i Partizan:

- Od 2009. godine je tim koji nije smeo da igra takmičenje ove godine ispred nas po broju nacionalnih titula. Prošle godine smo ih stigli, a ove godine je vreme da vratimo stvari na svoje mesto. Petak, 19 časova, "Pionir". Ulaz je besplatan - stoji u saopštenju navijača Crvene zvezde.

Podsetimo, Partizan je odustao od učešća u KLS, te je FMP direktno otišao u finale, dok je Crvena zvezda savladala Megu.

BONUS VIDEO: Najbolji potezi  Partizan – Crvena zvezda  - prvo poluvreme, četvrti meč AdmiralBet ABA liga

 
Pogledajte više