PRAVI FER-PLEJ: Kostas Papanikolau pohvalio je Vasilija Micića nakon što im je srpski plej presudio na Fajnal-foru

Novosti online 20. 05. 2022. u 16:59

KOŠARKAŠI Olimpijakosa poraženi su od Efesa trojkom našeg reprezentativca Vasilija Micića rezultatom 77:73 i sezonu će završiti utakmicom za treće mesto.

Foto: N. Paraušić

Kostas Papanikolau, jedan od iskusnijih igrača iz poraženog tima, osvrnuo se na sami kraj utakmice i Micićev šut za pobedu.
 

- Bio je to polufinalni meč između dva odlična tima. Micić je sjajan igrač, stvorio je poziciju za šut i pogodio. Saša Vezenkov nije mogao da odigra bolju odbranu na njemu, ali Mićić je odličan igrač i ima odličan šut - rekao je Papanikolau.

Pogledajte Vasin šut za pobedu i ulazak u finale:


Grk se potom osvrnuo na meč za treće mesto koji će njegova ekipa igrati protiv Barselone.

- Mi smo obično bili ekipa koja je pobeđivala u poslednjoj sekundi, ovaj put to se nama desilo. To je košarka, zato je i volimo toliko. Želimo da sezonu zatvorimo pobedom u Evroligi, ne samo zbog truda koji smo uložili tokom cele sezone, već i zbog ljudi koji su došli da nas podrže - zaključio je krilni igrač atinskog tima.

Meč za treće mesto između Olimpijakosa i Barse igraće se u subotu od 16 časova, dok će veliko finale između Efesa i Real Madrida na programu biti od 19 časova.

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Crvene zvezde idu zajedno ka Areni
 

 
Pogledajte više