ŽELJKO OBRADOVIĆ SKAKAO UZ TAKTOVE ROK GRUPE SMAK: "Nikada nisam mogao da zamislim moj život bez njih"

Novosti online 07. 05. 2022. u 22:13

Trener Partizana Željko Obradović posetio je Kragujevac kako bi sa prijateljima uživao u jubilarnom koncertu legendarne rok grupe "Smak". Muzički sastav obeležio je ispred kragujevačke skupštine grada pola veka stvaranja neponovljivog zvuka, kog je popularni "Žoc" veliki ljubitelj.

KK Partizan / Dragana Stjepanović

Na društvenim mrežama se pojavilo i mnogo snimaka iz publike.

Ovaj materijal potvrdio je da čuveni strateg nije samo temperamentan i energičan na parketu pored aut linije, već i da se njegov karakter reflektuje na društveni život i ljubav prema muzici. 

Instagram / draganbiska

Najtrofejniji trener Evrope podelio je i utiske sa koncerta i istakao da je privilegija biti savremenik članova pomenute grupe.

- Nikada nisam mogao da zamislim moj život bez njih, rekao je, između ostalog, Obradović.

Fotografije je, inače, objavio Predrag Albić Bisko, rođeni Čačanin i prijatelj Željka Obradovića. Bisko je dalji rođak Radomira Mihajlovića Točka, gitariste grupe "Smak", a  takođe je odigrao i ulogu u formiranju benda. Zanimljivo, grupa je snimila nekoliko pesama koje su bile inspirisane pomenutim prijateljem stratega crno-belih, pa su tako stvorili hitove "Biska 2", "Biska 13", "Biska 16", "Biska 20" i "Biska 18".

BONUS VIDEO: Izlazak Obradovića i skandiranje sa tribina: Uzmi Željko evro titulu

 
Pogledajte više