CRNO-BELI GLEDAJU KA BADALONI: Partizan navija za Šlonsk protiv Huventuda

G. K. 28. 03. 2022. u 21:40

SPORT je divan baš zato što su u njemu čuda moguća. A, jednom posebnom i senzacionalnom se nadaju košarkaši i navijači Partizana da će se dogoditi sutra (21.00) u Badaloni, na meču između Huventuda i Šlonska u okviru Evrokupa, kako bi crno-beli zauzeli prvo mesto svoje grupe.

FOTO: Evrokup

Navijaće svi u taboru "valjka" za ekipu iz Vroclava, pošto bi pobedom nad katalonskim timom učinili veliku uslugu četi Obradovića i praktično je iznenada katapultirali na lidersku poziciju pred eliminacionu fazu (pod uslovom da oni 6. aprila savladaju poslednjeplasirani Trento). Trenutno Huventud i Partizan imaju identičan broj pobeda i poraza, ali je španski predstavnik u prednosti zbog boljeg međusobnog skora.

Za tako nešto biće potrebno mnogo više od zlatne ribice koja ispunjava želje, s obzirom na to da je Šljonsk ostvario samo tri pobede u dosadašnjem takmičenju i da dolazi u goste ekipi koja je pre dva dana savladala Barselonu.

Partizan ove nedelje ne igra svoj meč. Crno-beli su trebali da odmere snage sa Lokomotivnom, ali je ruski klub izbačen iz takmičenja.

 

BONUS VIDEO: Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 
Pogledajte više