"UBIĆU TE": Gazda PSŽ-a divljao u Madridu

Novosti online 10. 03. 2022. u 09:41

POSLE teškog poraza koji je PSŽ doživeo u Madridu i eliminacije iz Lige šampiona, prvi čovek pariskog kluba Naser El-Kelaifi nije mogao da se pomiri sa takvim ishodom, pa je nakon utakmice napravio veliki skandal - bar prema pisanju španskih medija.

FOTO: EPA

Kelaifi je bio besan što Holanđanin, po njegovom mišljenju, nije dosudio evidentan prekršaj nad Donarumom. Tada je Benzema oduzeo loptu italijanskom golmanu, a nekoliko sekundi kasnije i zatresao mrežu PSŽ-a i nagovestio veliki preokret.

Odmah posle meča novinari iz Španije javili su šokantnu informaciju da su El-Kelaifi i Leonardo došli do sudijske svlačionice kako bi se žalili zbog nedosuđenog faula Benzeme nad Donarumom, piše "Marka".

Navodno, vikali su na sudije i lupali po svlačionici, a jedan od zaposlenih u Real Madridu se našao u blizini tog incidenta i pokušao je da sve snimi telefonom. Španski mediji prenose da je čelnik pariskog kluba takođe počeo da lomi inventar, a sve je ispratila UEFA koja je od Madriđana zatražila snimke kako bi utvrdila sve događaje nakon susreta.

FOTO: AP

 

Španska radio stanica "Cope", koja inače obično javlja tačne informacije, prenosi da je tek tada El-Kelaifi poludeo i krenuo na pomenutog čoveka. Vikao je "ubiću te", a telohranitelji milijardera iz Katara uspeli su da ga zaustave na vreme, dok je Leonardo ubeđivao zaposlene u Realu da se sve snimljeno obriše.

Podsetimo, fudbaleri Real Madrida plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona, nakon što su pobedili na svom terenu Pari Sen Žermen sa 3:1. U prvom meču u Parizu slavio je PSŽ sa 1:0, pa je Real u dalju fazu takmičenja prošao ukupnim rezultatom 3:2.

BONUS VIDEO: Dejan Stanković dao presek dosadašnjih priprema

 
Pogledajte više