BILO BI BAŠ ZANIMLJIVO, ALI... Dejan Radonjić nije došao pred novinare posle večitog derbija, i to očekivano

D. N. 06. 03. 2022. u 22:09

DRUGI uzastopni "večiti derbi" završen je bez trenera KK Crvena zvezda Dejana Radonjića tik uz teren.

FOTO: M. Vukadinović

Baš poput Kupa Radivoja Koraća u Nišu, kada je zbog dve tehničke greške Radonjić stigao da se istušira i presvuče do završetka utamice, i u nedelju je takođe ranije napustio klupu usled isključenja. 

Istini za volju, sam trener Crvene zvezde je dobio jednu tehničku, a kada je u finišu druga dosuđena klupi, morao je da napusti parket "Pionira".

Tada je Aleksa Avramović gestikulirao nešto crveno-belima, posle derbija je junak pobede Partizana otkrio o čemu se tu, zapravo, radilo, ali... Slaba je to bila uteha za stratega aktuelnog branioca trona.

Iako su se njegov saradnik, baš kao i "klupa" crno-belih, sporečkali oko te situacije sa Avramovićem, činjenica da su i domaćini i gosti kažnjeni po "opštom" tehničkom greškom, to je za Radonjića značilo i isključenje, jer se takva sankcija "prebacuje" na šefa stručnog štaba.

Dejan Radonjić / FOTO: M. Vukadinović

I, onda je bilo i logično što je konferencija za štampu protekla bez Zvezdinog trenera, jer isključenim akterima utakmice nije dozvoljeno da izlaze na zvanično obraćanje medijima po završetku utakmice.

Umesto Radonjića, pred novinare je izašao njegov pomoćnik, Goran Bošković, a i on je imao šta da kaže o ovom derbiju. Imajući u vidu kako je Dejan Radonjić priredio šou na prethodnoj konferenciji za štampu posle utakmice Crvene zvezde, ostaje ipak žal što i ovoga puta nije bio pred predstavnicima medija...

Podsetimo, Crvena Zvezda je u 21. kolu ABA lige izgubila od Partizana sa 98:84.

BONUS VIDEO: Neverovatan rafal trojki Alekse Avramovića na večitom derbiju

 
Pogledajte više