U SUSRET EVROKUPU: Željko Obradović ima dobre vesti za navijače Partizana

Tanjug 24. 01. 2022. u 13:14

KOŠARKAŠ Partizana Kevin Panter rekao je danas da je cilj trijumf protiv Turk Telekoma u predstojećoj utakmici Evrokupa, kako bi se ekipa vratila u pobednički ritam.

FOTO: N. Skenderija

- Pobedili smo ih u prvom meču kod kuće, ali ovo je nova utakmica. Biće teže, treba se spremiti za gostovanje, a siguran sam da će se i oni dobro pripremiti. Moramo i da se podignemo nakon poraza od Mege. Cilj nam je da se vratimo u pobednički ritam - rekao je Panter za klupski sajt.

Košarkaši Partizana otputovali su u Ankaru, gde će u utorak od 18 časova igrati protiv Turk Telekoma, utakmicu 11. kola Evrokupa.

U prvoj utakmici krajem oktobra Partizan je u Beogradu pobedio sa 85:59.

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da je svih 14 igrača treniralo, da su svi zdravi i da se nada da će tako ostati.

- Turk Telekom je ekipa koja je promenila trenera i novi trener je uveo neke nove stvari. Drugačije reaguju u odbrani i imaju drugačije postavke u napadu. Imamo skauting iz prve utakmice u odnosu na individualni kvalitet, ali je novi trener doneo neke izmene pa smo u odnosu na to probali da reagujemo na treningu - naveo je Obradović.

Posle 10 kola u Evrokupu Partizan na drugom mestu na tabeli ima osam pobeda i dva poraza, koliko i prvoplasirani Huventud. Turk Telekom je sedmi sa pet pobeda i pet poraza.

Pogledajte više