UŽASNE VESTI IZ GRČKE: Stanje srpskog košarkaša se pogoršalo

Novosti online 26. 11. 2021. u 10:32

STEVAN Jelovac je u kritičnom stanju i bori se za život posle moždanog udara, preneo je grčki portal "Basketworld.net".

FOTO: Nebojša Paraušić

Pomenuti portal piše da u AEK-u trenutno niko ne može da veruje šta se događa, kao i da se zdravstveno stanje Srbina ubrzano pogoršava.

- Vest nikako nije dobra, pošto poslednje informacije govore da se zdravstveno stanje ovog asa ubrzano pogoršava i to govore lekari koji ga posmatraju u „Metropoliten bolnici”. Sada se njegova porodica nada čudu, kako bi Stevan Jelovac pobedio opasnost po život. Saopštenje AEK-a od pre dva dana govorilo je o njegovoj kritičnoj, ali stabilnoj situaciji i svi su čekali pozitivne vesti, što se, nažalost, nije desilo - naveo je ovaj portal.

Činjenica da je njegov klub otkazao prijateljski meč sa Larisom dodatno je uznemirila sve. Grčki mediji prate celokupnu situaciju:

- Stevan je i dalje intubiran i njegovo stanje je kritično - navodi se u tekstu Gazete.

Podsećanja radi, Jelovac je doživeo moždani udar 14. novembra na treningu u teretani i od tada se nalazi u Metropoliten bolnici u Atini, gde mu se lekari bore za život.

Prošlog vikenda grčki klubovi su izašli sa transparentima podrške krilnom centru žuto-crnih, a sinoć su se ovoj inicijativi pridružili i njegovi saigrači iz reprezentacije Srbije na utakmici protiv Letonije, kao i navijači na meču Panatainaikosa i Zenita.

Pogledajte više