DALAS MUR: Igramo protiv "male Zvezde"

G. K.

05. 11. 2021. u 17:47

PRE nego što sledeće nedelje izađu na megdan Crvenoj zvezdi, košarkaši Partizana će prvo u subotu, po rečima Dalasa Mura, u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekati njenu "manju verziju", ekipu FMP, u sedmom kolu regionalne ABA lige i tako pokušati da zadrže status nepobedivog ove sezone (19.00).

FOTO: ABA liga

- Očekujem istu atmosferu kao i protiv Huventuda. Ne znam mnogo o našem narednom protivniku. Čuo sam da su oni "mala Crvena zvezda". Dobro ćemo ih skautirati, videti šta mogu i pripremiti se kako treba - rekao je pred današnji duel američki bek.

Za crno-bele meč sa ekipom iz Železnika dolazi u situaciji kada su doživeli veliku fizičku i pre svega emotivnu potrošnju posle velike pobede nad španskim timom u Evrokupu. A u goste dolazi tim koji se nalazi u odličnoj formi, na deobi je drugog mesta sa zaređanih pet trijumfa u nizu iz šest kola.

- Potrebno je da imamo volju i želju kakvu smo pokazali na poslednjoj utakmici i da se vratimo na nivo košarke koja nas je krasila u dosadašnjem delu sezone. Od prve do poslednje sekunde da cenimo svaku loptu, da odigramo pametnije u napadnu nego što smo to činili čak i veći deo utakmice protiv Huventuda - istakao je trener Obradović i pozvao navijače da ispune halu i podrže mladu ekipu. 

Pogledajte više