RADONJIĆ NEZADOVOLJAN POSLE PORAZA OD IGOKEE: Bili smo bez energije, treba da izvučemo pouke

Novosti online 10. 10. 2021. u 21:59

TRENER Crvene zvezde, Dejan Radonjić bio je nezadovoljan izdanjem ekipe u Laktašima protiv Igokee u trećem kolu ABA lige.

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Tim Dragana Bajića je slavio sa 75:68. Treba reći da je ovo prvi put od početka sezone da odbrana nije bila na nivou, posebno u prvom poluvremenu u kome su crveno-beli primili 44 poena.

- Bili smo jako mekani bez energije, sa slabom koncentracijom, sa dosta grešaka. Ekipa Igokee je to znala da koristi. Pravila prednost, gradila igru. Nismo uspevali da u tom prvom delu dođemo do one igre koja zahteva da bude prisutna u ovakvom meču. Napadački takođe bez ijednog slobdnog bacanja u prvom delu, 0/10 za tri. Odreagovali smo u drugom delu, uspevali da priđemo na nekoliko poena i loptu zaostatka ali to nije bilo dovoljno da uđemo u neizvesnu završnicu i slavimo večeras - rekao je Radonjić.

Šef stručnog štaba šampiona ABA lige se potom osvrnuo na jako težak raspored koji ima Zvezda u narednom periodu.

- Naravno da treba da dobro izanaliziramo meč i izvučemo pouke iz ove utakmice. Danas je nedelja, mi do sledeće nedelje imamo već tri meča. U sredu Žalgiris, pa u petak put za Mokskvu. Uz sve one probleme o kojima sam pričao treba se spremiti za iskušenja koja slede u narednom periodu.

Dobio je pitanje i da li ga je nečim iznenadio kolega Dragan Bajić, strateg crveno-belih je opet govorio o svim timu.

- Naravno imali smo teške utakmice, imali smo problema sa igračima, imamo i dalje problema sa igračima koji su tu i dalje na terenu, a koji nisu u dobrom stanju. Tako da kad se sve sabere i oduzme mislim da je Igokea igrala dobro, a mi moramo da budemo svesni da je način na koji treba da igramo nešto ono što smo pokazali u nekoliko mečeva i u jednom delu ove utakmice - zaključio je Radonjić.

Crvena zvezda već u sredu od 19 sati u "Štark areni" dočekuje Žalgiris, dok u petak u isto vreme gostuje ekipi CSKA.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pogledajte više