JOKIĆ BIO BLIZU TRIPL-DABLA: Srbin je majstor, publika uživala u sjajnim dodavanjima

Novosti online 09. 10. 2021. u 08:09

DENVER je izgubio u pripremnom meču od Minesote posle produžetka sa 114:112, a Nikola Jokić je još jednom pokazao kakav je košarkaški majstor.

FOTO: AP/Tanjug

Srbin je potvrdio klasu i meč okončao sa 10 poena, devet skokova i 10asistencija. Kao što se može videti jedna uhvaćena lopta ga je delilila od tripl-dabla.

Jokić nije previše igrao, na parketu je proveo 26 minuta, ali to je bilo dovoljno da ponovo oduševi publiku koja je uživala u njegovoj igri, pre svega sjajnim dodavanjima.

Osim maestralnih pasova centar Nagetsa je navijače digao na noge nakon blokade, a nismo baš često navikli da ga gledamo u takvoj ulozi.

Sjajan je bio i nekadašnji igrač Mege Vlatko Čančar sa 13 poena, a u ekipi Nagetsa najviše se istakao novi plejmejker ruki Našon Hajland sa 21 poenom, dok je Majkl Porter džunior imao 16. Kod pobedničke ekipe veteran Majkl Bizli je imao 13, Džordan Nouel 12, a Karl Entoni Tauns 12 poena.

Treba napomenuti da je Nemanja Bjelica u pobedi Golden Stejta nad LA Lejkersima (121:114) postigao sedam poena, a na to je dodao dva skoka i jednu asistenciju.

Na terenu je bio i Boban Marjanović. Srpski gorostas je u trijumfu Dalasa protiv LA Klipersa (122:114) ostvario učinak od pet poena i šest uhvaćenih lopti za nešto više od osam minuta u igri.

Luka Dončić je utakmicu završio sa 14 poena, osam skokova i devet uspešnih dodavanja. Igrao ja veoma malo, na parketu je proveo blizu 18 minuta.

BONUS VIDEO: Bogdanović pokazao majstorstvo

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pogledajte više