CRNO-BELI UPALILI MOTORE: Poznat raspored pripremnih utakmica košarkaša Partizana

Novosti online 16. 08. 2021. u 12:30

Košarkaši Partizana počeće danas u Beogradu pripreme za novu sezonu, a prvu pripremnu utakmicu odigraće 1. septembra na turniru u Opatiji.

FOTO: KK Partizan

Posle današnjeg treninga u Hali sportova "Ranko Žeravica", crno-beli će sutra otputovati na Zlatibor, gde će obaviti bazični deo priprema.

Kako se navodi u saopštenju kluba, košarkaši Partizana učestvovaće na turniru koji se održava u Opatiji od 1. do 3. septembra. Osim crno-belih, učešće na turniru će uzeti i ekipe Pezara, Cedevita Olimpije i Cibone.

Partizan će nakon toga odigrati humanitarnu utakmicu u Kragujevcu protiv domaće ekipe Radničkog, dok će 11. i 12. septembra učetvovati na turniru u Istanbulu.

Rivali Partizana na tom turniru biće domaći Fenerbahče, Uniks i Monako sa kojim će se izabranici Željka Obradovića sastati u polufinalu.

Košarkaši Partizana će potom odigrati prijateljski meč protiv Efesa 16. septembra u Beogradu. Taj meč će ujedno biti i zvaničan oproštaj kapitena Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke.

Dan kasnije, crno-beli će otputovati u Atinu, na "Janakopulos kup" koji se održava 18. i 19. septembra. Uz Partizan, na turniru u Atini će igrati i domaći Panatinaikos, Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva.

Pogledajte više