BELINELI PORUČIO TEODOSIĆU: "Ne daj da nas rastave!"

Novosti online 16. 06. 2021. u 18:12

ZAKUVAVA se situacija u Bolonji povodom potencijalnog odlaska Miloša Teodosića iz kluba. Srpskog plejmejkera u svojim redovima žele CSKA iz Moskve i Anadolu Efes, ali će u Bolonji očigledno uraditi sve da ubede Teodosića da ostane u Virtusu.

FOTO: Nebojša Paraušić

Na današnjoj dodeli nagrada na nivou gradske opštine, javno su se obratili prvi čovek Virtusa Masimo Zaneti i iskusni as Marko Belineli. 

Zaneti je najavio da će u utorak biti predstavljen novi šef struke, a već je poznato da će naslednik Aleksandra Đorđevića biti Serđo Skariolo, dok je Belineli poslao otvorenu poruku Milošu Teodosiću.

- Naš tandem ne sme biti rastavljen, poručio je iskusni Italijan.

Virtus nije uspeo da se izbori za plasman u Evroligu preko Evrokupa, gde je poražen u polufinalu od Uniksa, mada je Teodosić izabran za MVP-a ovog takmičenja. 

Klub iz Bolonje je u finišu sezone na sjajan način došao do šampionske titule u Italiji, gde je lagano počistio učesnika F4 Evrolige, Armani.

Teodosić ima još godinu dana ugovora sa sadašnjim klubom, ali problem za Virtus predstavlja opcija aktiviranja izlazne klauzule za prelazak u neki evroligaški klub.

(Mozzart sport) 

Pogledajte više