RONALDO U SAUDIJSKOJ ARABIJI? Oglasio se Portugalac i otkrio šta je istina

Tanjug 07. 12. 2022. u 09:49

PORTUGALSKI fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo demantovao je da je potpisao ugovor sa klubom iz Saudijske Arabije Al Nasrom, prenose britanski mediji.

FOTO: Tanjug/AP

Španska "Marka" je pre nekoliko dana objavila da je će Ronaldo od prvog januara naredne godine nastaviti karijeru u Al Nasru, a navodno je potpisao višegodišnji ugovor po kome će zarađivati 200 miliona evra po sezoni.

Portugalija je sinoć izborila plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je pobedila Švajcarsku 6:1, a Ronaldo je ušao u igru tek u 74. minutu.

Portugalski fudbaleri su po završetku meča slavili sa navijačima, a Ronaldo je ranije otišao u svlačionicu. Novinari su pitali kapitena portugalske reprezentacije da li je potpisao ugovor sa Al Nasrom.

- Ne, to nije istina, kratko je odgovorio Ronaldo, a onda je poželeo legendarnom brazilskom fudbaleru Peleu da što pre ozdravi.

Ronaldo se potom oglasio na društvenim mrežama.

- Neverovatan dan za Portugaliju, istorijski rezultat na najvećem svetskom takmičenju. Sjajna igra ekipe koja je puna talenata i mladosti. Naša reprezentacija zaslužuje sve čestitke. San je i dalje živ. Idemo do kraja, napisao je Ronaldo na Instagramu.

On je trenutno bez angažmana, pošto je uoči početka Mundijala raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom.

Pogledajte više