PROVOKATOR! Došao na konferenciju Srbije da unese nemir, Piksi ga spustio za sva vremena

Novosti online 01. 12. 2022. u 13:59

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obraća se javnosti pred poslednji meč grupne faze Svetskog prvenstva sa Švajcarskom.

Foto: FSS

Piksi se sa Mitrovićem pojavio i počeo da odgovara na pitanja srpskih, ali i inostranih novinara, a ništa nije slutilo da će se uskoro pojaviti i provokacija jednog od prisutnih.

Naime, jedan od stranih predstavnika medija je, kada je dobio mikrofon, postavio selektoru pitanje koje je vezano za Rusiju.

- Poznato je da vas podržava veliki broj navijača iz Rusije. Kako vam se čini i sviđa to što imate podršku iz države koja ubija nedužne civile - glasilo je pitanje novinara, koji je na jeftin način pokušao da od srpskog selektora izvuče reči zbog kojih će se on kasnije kajati.

Ipak, pre nego što je i dobio priliku da odgovori, Milan Vuković, portparol naše selekcije, uleteo je i novinaru rekao da neće dobiti odgovor na postavljeno pitanje, a da ako želi postavi novo. On nije imao više šta da kaže, pa je konferencija dalje nastavljena sa normalnim pitanjima.

Podsećanja radi, fudbaleri Srbije igraju sutra u 20 časova meč sa Švajcarskom u kom moraju da pobede ukoliko žele da izbore plasman u osminu finala Mundijala koji se održava u Kataru. U isto vreme će svoj meč odigrati Brazil i Kamerun.

Pogledajte više