MESI U PROBLEMU - PROCURIO VIDEO IZ SVLAČIONICE ARGENTINE: "Treba da moli Boga da ga ne pronađem zbog onoga što je uradio" (FOTO/VIDEO)

Novosti online 28. 11. 2022. u 17:45

PROŠLO je dva dana od pobede Argentine nad Meksikom, koja je izvojevana u režiji Lea Mesija. Argentinci slave svog najboljeg igrača, a posle videa koji je danas procureo, Meksikanci imaju dodatni razlog da se ljute na njega. A jedan od najjačih Meksikanaca, Kanelo Alvarez, poručio je omalenom Argenticu da će ga potražiti...

FOTO: EPA

Naime, na snimku iz svlačionice na kome su prikazani fudbaleri Argentine kako slave, vidi se da se ispod Mesija nalazi dres Meksika.

Deluje da ga Mesi gazi, doduše ne može se baš reći da je svestan da to radi.

Ipak, Kanelo Alvarez je ovaj gest protumačio kao uvredu za njegovu državu. Nije mu dugo trebalo da se oglasi i zapreti Mesiju:

- Video sam da je Mesi čistio pod sa našim dresom i zastavom. Treba da moli Boga da ga ne pronađem - napisao je Alvarez na Tviteru.

Apsolutni šampion sveta u srednjoj kategoriji nastavio je u oštrom stilu:

- Baš kao što ja poštujem Argentinu on treba da poštuje Meksiko. Ne govorim o svim Argentincima, već samo o ovom s*anju koje je napravio Mesi u svlačionici i to smo svi videli.

Pogledajte više