STEFAN MITROVIĆ - MORALI SMO DA BUDEMO PAMETNIJI: Kada primiš tri pogotka, uvek je upitna odbrana

Novosti online 28. 11. 2022. u 14:22

FUDBALSKA reprezentacija Srbije odigrala je neverovatan meč protiv Kameruna koji je završen nerešenim ishodom 3:3, a nakon meča govorio je pred srpskim medijima Stefan Mitrović.

FOTO: Tanjug/AP

Defanzivac je istakao žal zbog primljenih golova.

- Ova ekipa uvek igra napadački. I kada smo primili te golove, igrali smo taj naš sistem. Nažalost, primili smo takve golove... Morali smo da budemo pametniji. Bilo je par izmena zbog povređenih igrača, nismo se najbolje adaptirali na to. Znali smo da imaju strašnu tranziciju, morali smo bolje da se postavimo i na tu izgubljenu loptu. Pravili smo ofsajd zamke, morali smo bolje. Kad primiš tri gola normalno je da odbrana bude pod znakom pitanja... Kad imaš 3:1 moraš da bolje zatvoriš utakmicu i uzmeš tri boda.

Sve oči biće uprte na duel Švajcarske i Brazila.

- Ostaje žal jer smo držali sve konce igre u svojim rukama. Nadam se samo da ćemo posle večerašnje utakmice između Brazila i Švajcarske i dalje odlučivati sami o sebi. Ova ekipa je pokazala da kada odlučuje o sebi, kada je teško, ima mogućnost da se izdigne. Pokazali smo i da svakome možemo da damo gol. Samo moramo da bolje čuvamo svoj.

Pogledajte više