LEVANDOVSKI LIJE SUZE RADOSNICE ali ceo svet plače od smeha zbog reakcije ovog Saudijca - nećete verovati šta je uradio (FOTO/VIDEO)

Novosti online 26. 11. 2022. u 17:45

ROBERT LEVANDOVSKI konačno je postigao svoj prvenac na mundijalima, kada je u 82. minutu utakmice Poljska - Saudijska Arabija postigao konačnih 2:0. Taj gol za posledicu je imao neobičnu akciju na tribinama edukejšn siti stadiona. Snimak, do tog momenta navijača Saudijske Arabije, obišao je svet....

FOTO: Tviter

Koliko mu je ovaj gol značio, pokazao je napadač Barselone kada su ga oblile suze radosnice.

Posle senzacije u meču protiv Argentine, Arabija je poklekla pred Poljskom, za koju je prvi gol postigao Zjelinski, na asitenciju Levandovskog. Između dva gola crveno-belih golman Šćecni odbranio je penal.

Levandosvski je do gola stigao iskoristivši kiks defanzivca "zelenih sokolova" koji je kao poslednji čovek odbraner dozvolio 34-godišnjem napadaču Barselone da mu uzme loptu i rutinski izvrši egzekuciju.

Ali, šou mu je ukrao jedan navijač na tribinama koji je do tog 82. minuta utakmicu posmatrao u zelenom dresu Saudijske Arbije, da bi ga odmah nakon što je Leva zatresao mrežu azijske selekcije skinuo, a ispod se ukazao crveni dres sa brojem 9 i prezimenom "Levandovski" na ležima.

- Neću ni pokušati da vas lažem, ovako nešto bih i ja uradio - bio je jedan od brojnih komentarta na druđtvenim mrežama.

FOTO: Tviter

- Dajte ovom čoveku poljsko državljanstvo po hitnom postupku - dodao je drugi.

Poljskoj je za plasman u drugu fazu dovoljan remi protiv Argentine u poslednjem kolu, a u slučaju da Meksiko remizira sa gaučosima i u poslednjem kolu sa Saudisjkom Arabijom, izabranicima Časlava Minkijeviča bi odgovaro i minimalan poraz u poslednjem kolu.

Pogledajte više