SRBI SU ČUDO! Samo našem narodu ovo može da padne na pamet: Urnebesni komentari na meč Srbija - Brazil

Novosti online 25. 11. 2022. u 21:15

SRBIJA i Brazil sastali su se na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a još dok je trajao taj duel, koji se nije najsrećnije okončao po "orlove", ređali su se duhoviti komentari naših sunarodnika na Tviteru.

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Srbija je izgubila od Brazila u Lusailu, pa joj ostaju još dve šanse, protiv Kameruna i Švajcarske, da osvoji bodove za plasman u nokaut fazu.

A dok su "karioke", malo uz njima naklonjeno suđenje, a malo više zahvaljujući svom ogromnom talentu, tražile i pronalazile pukotine u bedemu "orlova", na Tviteru su se ređali brojni smešni komentari.

"Novosti" vam prenose neke od njih, i to one iz "rubrike" Nejmar pada svaki čas i glumi da je fauliran ležeći po terenu ili kotrljajući se kao što je to radio na prošlom Mundijalu, baš protiv Srbije...

... ali i "rubrike" posveće fantastičnim odbranama koje je imao golman Srbije Vanja Milinković Savić:

- Nejmar večeras više puta pao nego ja na fakultetu za šest godina.

- Ustani Nejmare da ja legnem!

- Kad prođe Svetsko prvenstvo hoću da mi dovedu ovog našeg golmana da mi brani da jedem.

- Vanja Milinković Savić da brani Kosovo!

- Nejmar ako se zakotrlja još jednom, postaće sarma.

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra sledeći meč protiv Kameruna, u ponedeljak od 11 časova prepodne po našem, srednjoevropskom vremenu. I  tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

Pogledajte više