SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Evo gde možete da gledate žreb za Mundijal u Kataru

Novosti online 01. 04. 2022. u 08:55

ŽREB za Mundijal u Kataru biće održan danas od 18 sati u Dohi, a reprezentacija Srbije iz "trećeg šešira" čekaće rivale na najvećoj smotri fudbala ove godine.

N. Iljukić

Srbija je predvođena selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem na impresivan način izborila plasman među 32 najbolje selekcije na svetu, a briljantna pobeda protiv Portugala u Lisabonu dodatno je pojačala ambicije na Mundijalu.

Svetsko prvenstvo će se drugi put uzastopno igrati bez Italije, priređeno je mnogo senzacija, sada je došao red da vidimo i protiv koga ćemo igrati na prvom zimskom Mundijalu u istoriji, a žreb će biti prenošen direktno na RTS 1.

U trećem šeširu, uz selekciju Srbije, još su Senegal, Iran, Japan, Maroko, Poljska, Južna Koreja i Tunis, tako da ove selekcije ne mogu da budu rivali izabranicima selektora Stojkovića u grupi.

U prvom šeširu su Katar, Brazil, Belgija, Francuska, Argentina, Engleska, Španija i Portugal, u drugom Meksiko, Holandija, Danska, Nemačka, Urugvaj, Švajcarska, SAD i Hrvatska, a u četvrtom Kanada, Kamerun, Gana, Saudijska Arabija, Ekvador i pobednici preostala tri baraža - Peru - Australija.

Bonus video: Svemirsko svetsko prvenstvo: Spaktakl kakav fudbal ne pamti

 
Pogledajte više