SUZE RADOSNICE U PORODICI MIHAJLOVIĆ: Siniša postaje deda, ćerka Virdžinija i njen dečko fudbaler čekaju prvo dete (VIDEO)

Novosti online 12. 05. 2021. u 13:23

LEPE vesti za Sinišu Mihajlovića. Naime, trener Bolonje će uskoro postati deda, pošto je njegova ćerka Virdžinija trudna, pa nema sumnje da će doneti slavlje i radost u celoj porodici.

Foto: Printskrin

Njegova mlađa ćerka Virdžinija na društvenim mrežama objavila je da je trudna.

Ona je svom dečku Alesandru Vogliaćiju na simpatičan način saopštila da će postati otac. Fudbaler je bio u potpunom šoku, ali i njen otac Siniša!

"Želimo nešto da vam otkrijemo! Dok već po ko zna koji put pišem ove reči o ovom video snimku, obuzela me jeza, najčarobniji drhtaji koje sam ikada osetila na svojoj koži. Jer se i dalje borim da verujem u to. Jer još uvek nisam sasvim shvatila da je najveći san koji smo sanjali, od prvog zajedničkog dana, sada stvarnost. Ali uvek sam znala da bi to bio ti, ljubavi moja - otac moje dece. Želeli smo te svom dušom i ne mogu ni da opišem koliku radost osećamo govoreći ti danas da ćemo postati mama i tata. Tako si malena u meni, ali si tako velika u našim srcima", napisala je Virdžinija u opisu snimka i otkrila da čekaju devojčicu.

Podsetimo, Siniša je u dugom i srećnom braku sa Arijanom, koja je svojevremeno otkrila kako ju je popularni Miha osvojio i čega se sve odrekla da bi bila sa njim.

–  Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala. Siniša me osvojio svojom slatkoćom. Tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi – rekla je Arijana jednom prilikom. 

Iz njihovog braka nastala je i velika porodica, pa tako danas imaju dve ćerke, Viktoriju i Virdžiniju, kao i tri sina, Dušana, Miroslava i Nikolasa. 

Sad je očigledno vreme za proširenje porodice, pošto je Virdžinija u blagoslovenom stanju, a nema sumnje da donosi radost celoj porodici, naročito Mihajloviću. 

Pogledajte više