OKUPILI “STARU JUGU” Veličanstvena slika terena sa Rađevine

V. Mitrić

10. 05. 2021. u 14:34

NA prelepim krupanjskim fudbalskim terenima,sa veštačkom travo kao iz bajke,za samo jedan dan, prodefilovalo je 15 ekipa iz Srbije i susednih zemalja, u organizaciji Talenat centra.

FOTO: V. Mitrić

Tako je iz središta pitome Rađevine u svet otišla prelepa, ne samo sportska već i turistička slika ovog dela zapadne Srbije.

Talenat centar je nova, jedinstvena, organizacija na sportskoj sceni, koja ima cilj da sarađuje sa školama fudbala, trenerima, sportskim organizacijama i drugim saradnicima iz bivših jugoslovenskih republika, u organizaciji zanimljivih i specifičnih aktivnosti za najmlađe fudbalere od 5 do 12 godina starosti.

-Iza organizacije stoji grupa mladih sportskih stručnjaka (trenera, studenata, sportskih radnika), kojima je cilj da kreiraju nove, moderne, specifične igre, projekte i aktivnosti koje će mladim fudbalerima, školama fudbala, trenerima i roditeljima pomoći da na kvalitetniji i zanimljiviji način rade na razvoju svojih potencijala i poboljšanju rezultata -kažu u opštini Krupanj.

Ova promocija dečjeg fudbala u Krupnju trajala je tri dana a učestvovali su mališani rođeni 2011. godine . Vršnjački sportski spektakl otvorile su ekipe iz Crvenke, Bele Crkve, Tuzle, Aranđelovca, Loznice, Valjeva, Šapca, Krupnja.

Ekipa FK Partizan iz Beograda učestvuje sa dve selekcije tako da postoji veliko interesovanje za ovaj vid sporta, druženja i edukacije mladih- budućih fudbalskih asova regiona.

Pogledajte više