BESNI RAT U VOJVODINI: Tanović - "Jadno je, ima ko da se bavi njime"! Lalatović - Jadno je samo to što si ti radio!

Novosti online 28. 04. 2021. u 19:09

NENAD Lalatović je na konferenciji za novinare pred meč sa Crvenom zvezdom optužio člana uprave Vojvodine Dragomira Tanovića da je pred utakmicu sa Metalcem od arbitara tog meča tražio da mu pokažu crveni karton.

FOTO: AP

Svojevremeno elitni sudija u srpskom fudbalu je demantovao te navode u izjavi "Telegrafu" i poručio da je jadno to što je Lalatović izjavio. 

Istakao je da konferenciju nije slušao dok mu nisu rekli koja je bila tema. 

– Nisam video konferenciju, ali sam čuo, poslali su mi ljudi link. Mogu samo da kažem da je to što je uradio Lalatović jadno. Ako kažem da je to što je uradio jadno, to znači da nisam. Ja sam bio njihov kolega toliko godina, tako nešto nikad ne bih uradio. Profesionalno radim da pomognem Vojvodini, neću uopšte da se bavim Nenadom Lalatovićem, ima ko će da se bavi njim – rekao je Tanković.

Nenad Lalatović je ponovo odgovorio. Rekao je da je jedno ono što je Dragomir Tanović uradio gostujući u emisiji “Insajder”.

– Oglašavam se poslednji put u vezi Tanovića pošto je rekao da je jadno to što sam ja izjavio. Gospodine Tanoviću jadno je to što ste vi išli u Insajder i javno pokušavali da optužite sudije, svoje kolege sa kojima ste radili i jeli zajednički hleb i javno govorili o njima loše i na taj način da je dokazano bi te vaše kolege bile u zatvoru. E, to je gospodine Tanoviću jedino jadno. Javno kažem da sam spreman da se suočim sa gospodinom Tanovićem i sudijama koje su bile na tom meču i onom koji laže da doživotno ode iz srpskog fudbala – zaključio je Lalatović.

Pogledajte više