"TRI MEČA - DEVET BODOVA": Trener Portugala upisao pobedu protiv Srbije

Novosti online 31. 03. 2021. u 11:03

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš mogao je da odahne nakon što je ekipa uspela da preokrene rezultat i pobedi Luksemburg sa 3:1.

FOTO: N. Paraušić

Portugal je posle tri odigrana meča u grupi A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo osvojio sedam bodova, koliko i Srbija.

Jedan od novinara je upisao Santoša kako se oseće posle toliko osvojenih bodova, a iskusni stručnjak je imao spreman odgovor.

- Tri meča – devet bodova - aludirajući na pogodak Kristijana Ronalda u poslednjim trencima meča u Beogradu koji sudije nisu priznale.

Fudbaler Juventusa je na utakmici protiv Luksemburga postigao drugi pogodak, ali nije bio na nivou kakav se od njega očekuje

- On je igrač izuzetnih kvaliteta, ali kao i kod svih fudbalera postoje trenucim kada se stvari komplikuju. U normalnim situacijama on od 100 reši 99. Sada će se odmoriti i to će mu sigurno pomoći. Gol koji je postigao protiv Srbije... Meč ne ide dobro, ekipa izvlači 2:2, ako pogodi u 90. minutu, na stranicama novina će pisati da je Kristijano heroj, spasitelj, ako stvari pođu po zlu… Čak i kod igrača sa takvim veštinama možete da primetite neku teskobu koja u normalnim uslovima ne postoji i lopta bi ušla u gol - naglasio je Santoš.

Podsetimo, Srbija i Portugal imaju po sedam bodova, Luksemburg je osvojio tri, dok Irska i Azerbejdžan nisu osvojili nijedan.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pogledajte više