GAZA NA PUSTOM OSTRVU: Legendarni Englez u rijalitiju u čast pokojnog sestrića.

Novosti online 16. 03. 2021. u 10:14

FUDBALSKA legenda Pol Gaskojn iskočio je iz helikoptera u nemirnoim vodama Hondurasa i priključio se učesnicima italijanskog selebriti Survajvora.

Foto: Printskrin

Nekadašnji reprezentativac Engleske, koji je slavu i popularnost u Italiji stekao kao igrač Lacija i jedna od zvezda Mundijala 1990. u Italiji, odlučio se da učestvuje u ovom šou programu u nadi da će osvojiti sto hiljada funti nagrade koje želi da donira u Fond posvećen svom sestriću.

Džej Lenon Gaskojn je bio Polov nećak koji je2016. godine preminuo od prevelike doze narkotika, posle čega je njegova majka, a Polova sestra osnovala fond koji pomaže mladim zavisnicima.

Poznato je da je Gaza imao, a neki zli jezici govore da i dalje ima, probleme sa zavisnošću, doduše u njegovom slučaju samo od alkohola.

- Vrlo sam ponosna na mog brata. Obećao je da će ako pobedi nagradu uplatiti u Fond - rekla je Gazina sestra Ana.

A Gaza je poručio da će mu prva 24 sata biti najkritičnija. Ako to preživi, i zmije, siguran je da će pobediti. Takođe je pozvao navijače Lacija da mu pruže podršku.

A što se tiče njegovih obećanja, navijači Mančester junajteda sigurno se sećaju 1988, kada je obećao ser Aleksu Fergusonu da će preći na Old Traforda, a umesto toga je završio u Totenhemu.

Pogledajte više