REKORDER BEN: Ponosan sam na dosadašnji učinak u crveno-belom dresu

Novosti online 15. 03. 2021. u 22:34

FUDBALER Crvene zvezde El Fardu Ben posebno će pamtiti utakmicu protiv Voždovca, pošto je ušao u istoriju kluba kao stranac koji je postigao najviše golova - 61.

FOTO: M. Vukadinović

Od prvog dana kada je stigao među crveno-bele reprezentativac Komorskih Ostrva je konstantat. To je bio slučaj i kod Vladana Milojevića, a i sada kod Dejana Stankovića.

Crvene zvezda pobedila je Voždovac u gostima sa 4:1, prvi gol za klub iz Ljutice Bogdana bio je delo Bena. On je tim pogotkom pretekao Ričmonda Boaćija po broju golova kada su u pitanju igrači iz inostranstva.

- Ponosan sam na dosadašnji učinak u crveno-belom dresu. Nadam se da ću uvećati broj postignutih pogodaka u narednom periodu. Naravno, najbitnije je da ekipa pobeđuje, ali jasno je da volim da se upisujem u strelce i da ću nastojati da na taj način i u budućnosti doprinosim timu - rekao je Ben povodom rekorda.

Neke od tih golova postigao je protiv Milana, Napolija, Libereca, večitog rivala, a navijači će posebno pamtiti dva gola koja je napadač sa Komora postigao protiv Salcburga u meču posle kog je Zvezda obezbedila plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Interesantno je da je Ben u tim kvalifikacijama svim protivnicima postigao pogotke.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pogledajte više