VULETIĆA TREBA DA BUDE STID: Poruka Vučića i Vulina bivšem potpredsedniku FK Partizan

tanjug

06. 03. 2021. u 23:12

BIVŠI potpredsednik FK Partizana Vladimir Vuletić trebalo bi da se stidi, a građani će narednih nedelja sigurno moći da vide kakve su njegove veze bile sa kriminalnim klanom, istakli su večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić I ministar policije Aleksandar Vulin.

FOTO: M. Vukadinović

Vulin je, na pitanje o Vuletićevom intervjuu „Krik-u“, u kome je rekao da su se dve struje u klubu borile za prevlast , a da je jednu predvodio Novak Nedić koji je pomagao da grupa Belivuka uđe na tribine, a da je Aleksandar Vidojević bio značajniji od njega, rekao da Vuletić zna zašto treba da se stidi "onoga što je govorio zbog onoga što je radio".

Predsednik Vučić je kazao da to znaju i premijerka i on, ali da, zbog tužioca to ne smeju da kažu.

Na tvrdnje novinara “Krik-a” da je Nedić jedan od njegovih bliskih saradnika Vučić je upitao koje je Nedić krivično delo počinio.

- „Građani, će siguran sam u nedeljama pred nama moći da vide kakve su njegove veze bile sa kriminalnim klanom - odgovorio je Vučić uz konstataciju "kao što ste preko kriminalaca iz MUP-a dobili slike moga sina, a na kraju nikada niste mogli da pokažete nikakvo njegovo kriminalno delo“

Državni organi su ti, naglašava, koji procenjuju da li je neko počinio krivično delo.

- „Nedić godinama nije ni na stadionu, ni na nekoj tribini. Da li je želeo u početku da bude u Partizanu, nema sumnje. Ko to prilikom dolaska na vlast nije činio. Ali mu nije pošlo za rukom, jer je Vuletić bio snalažljiviji. Njemu je bolje išlo sa tom kriminalnom grupom - primetio je ironično on.

Uveren sam, kako je rekao, da će građani narednih dana moći da vide kako je to Vuletiću išlo mnogo bolje.

Pogledajte više