ČUKARIČKI PRODAO BIRMANČEVIĆA ZA MILION EVRA: U Zvezdu nije mogao jer je ponikao u Partizanu, pa završio u Švedskoj

Novosti online 04. 03. 2021. u 09:48

Ofanzivni vezista Čukaričkog Veljko Birmančević novi je igrač švedskog šampiona Malmea koji je na svom zvaničnom sajtu objavio da je "kupovao" na Banovom brdu!

Foto: N.Paraušić

Čuka je na ime ovog transfera dobila milion evra i određene procente, dok će se Birmančević novim saigračima priključiti sledeće sedmice. Dakle, Čuka ove zime iza sebe ima još jedan sjajan posao, pošto su već prodali Dimitrija Kamenovića u Lacio za tri miliona.

- Veoma sam srećan što sam napravio ovaj veliki korak u mojoj karijeri i ne mogu da dočekam da zaigram za Malme. Malme je klub sa velikom istorijom i odmah sam hteo da postanem njihov igrač - rekao je Birmančević za sajt Malmea:

- Brz sam sa loptom, volim da izazovem moje protivnike i mogu da izvodim i penale i slobodne udarce. Ima mnogo toga u mojoj igri.

Birmančević je za Čuku ove sezone zabeležio 11 golova i šest asistencija, a nedavno je debitovao i za reprezentaciju Srbije na onoj turneji.

Bio je i na meti Crvene zvezde, ali je transfer stopiran zbog toga što je Birmančević ponikao u školi Partizana. Mada sam fudbaler nije krio da navija za crveno-bele.

Pogledajte više