LEGENDARNI FUDBALER PORUČIO KLIZAČICI: Smanji grudi, ali nije mogao ni da sanja šta će mu ona odgovoriti (FOTO)

Novosti online 11. 02. 2021. u 12:26

VLADIMIR Bistrov, jedan od najpoznatijih ruskih fudbalera, šokirao je tamošnju javnost seksističkim istupom na račun bivše šampionke u umetničkom klizanju Ane Semenovič.

Foto: EPA

Bistrov je u jednom intervjuu rekao kako prati pomenuti sport jer se njime bavi i njegova ćerka. Ali, onda je izjavio i sledeće:

"Za profesionalne klizačice zaobljena figura mogla bi biti problematična. Kad vam si** narastu, teže je klizati. Uzmimo za primer Anu Semjenovič, ona je s veličinom svojih grudi teško klizala i da je htela da ostane u umetničkom klizanju, trebalo je da ih smanji", kazao je 37-godišnji Bistrov, koji je kao krilo nastupao 47 puta za rusku reprezentaciju i dao četiri gola, a prenosi hrvatski "Dnevnik".

Nije dugo prošlo do njenog odgovora.

"Mislila sam da ste odrastao muškarac i otac koji ima ćerki koja se bavi umetničkim klizanjem, a ustvari ste glupa i bezobrazna osoba. Kao prvo, imam grudi, a ne si**. Drugo, ne razumem zašto moje grudi smetaju. Dragi Vladimire, možda bi i ti trebalo nešto da isečeš da bi brže trčao i postigao više golova? Kakav bezobrazluk, šta je ovo?" upitala se ona na Instagramu.

Ana Semjenovič, sada 40-godišnjakinja, bila je jedna od najboljih umetničkih klizačica u Rusiji (druga na državnom prvenstvu u paru sa Romanom Kostomarovom 2000.) pre nego što ju je povreda meniskusa naterala da se povuče iz profesionalnog sporta.


 

Pogledajte više