NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA TIP: Barsa se sveti za Kup poraz

Novosti online 30. 01. 2021. u 12:00

NAJBOLjI predlozi iz novog broja kladioničarskog lista Tip

EPA/EFE

  • DARKO BRAŠANAC (Osasuna, Španija 1)

Barselona – Bilbao    1

- Najveća snaga Bilbaoa je trener! Postavljanje Marselinja za šefa stručnog štaba je sigurno najbolje pojačanje koje će Baskijci dobiti ove sezone i zato treba od njih očekivati velike stvari. Ipak, ne očekujem da se sa osmehom na licu vrate sa gostovanja Barseloni, koja je napokon povezale redove i pokazala konstantnost u igri, a pritom će želeti da se osveti za poraz u finalu Superkupa.

  • MIODRAG KRIVOKAPIĆ trener u Seltiku

ABERDIN – LIVINGSTON    1

- Ekipa Livingstona, uz Rendžers, igra najbolji fudbal u drugom delu sezone, u kojem nije još okusio gorčinu poraza. Međutim, mislim da je tome došao kraj, a “partibrejker” će biti Aberdin. Možda će to mnogima zvučati čudno s obzirom na to da Aberdin ne igra ubedljivo, ali sastav kvaliteta Livingstona je premašio i najluđa očekivanja, pa je sada vreme za povratak u realnost.

  • PREDRAG JOKANOVIĆ trener u Portugalu

SPORTING – BENFIKA    X2

- U utorak uveče Sporting je pobedom protiv Boaviste uspeo da očuva bodovnu prednost u odnosu na konkurente, ali i tim, jer je imao četiri igrača kojima je pretila suspenzija zbog žutih kartona. Dakle, kompletan ulazi u derbi sa Benfikom, koja pose kiksa protiv Nasionala (1:1) ne sme sebi da dozvoli poraz, jer bi u tom slučaju mogla da se oprosti od titule. Tipujem X2 i na očuvanje šampionske trke. Inače, važno je da se zna da Sporting pet godina nije pobedio Benfiku u prvenstvu.

  • NENAD DžODIĆ skaut Monpeljea, Francuska 1

NICA – SENT ETJEN    1

- Sent Etjen ima ozbilje probleme, i to ne samo rezultatske prirode, već finansijske i međuljudske. Nešto ozbiljno ne štima u toj ekipi, a na sve te probleme se nadovezalo i nekoliko kovid pozitivnih slučajeva. Ne vidim način na koji mogu da izvuku išta pozitivno iz duela sa Nicom, kojoj je ovo idealan meč kako bi se uzdigla.

VUKADIN VUKADINOVIĆ (Teplice, Češka 1)

M. BOLESLAV - SIGMA    X2

- Mlada je u ozbiljnoj krizi. Nije pobedila osam utakmica, što je za klub tog renomea nedopustivo. Pritom, ima i dosta povređenih igrača. Sigma, sa druge strane, igra iznenađujuće dobro i ne bi trebalo da izgubi na ovom meču.

Pogledajte više