KAPITENI BIRAJU FUDBALERA GODINE (10): Ovo se do sad nije desilo - Stojković izabrao svih 11 zvezdaša!

Đ. S.

28. 12. 2020. u 21:15

PONOVO su kapiteni večitih rivala glasali u fer i sportskom duhu u 50. izdanju anekete "Kapiteni biraju fudbalera godine" i poslali pohvale jedni drugima.

FOTO: N. Paraušić

Malo se više "isprsio" Partizanov "kec" Vladimir Stojković i za fudbalera godine Superlige izabrao Zvezdinog "magika" Aleksandra Kataija, dok su mu se u idealnih 11 domaćeg prvenstva našli svi momci koji su nastupali u redovima šampiona države.

- Sve pobeđuju i boljih nema, otud svih 11 iz Zvezde - obrazložio je Stojković svoj izbor.

Foto: Printskrin

Što se tiče nosioca trake crveno-belih Milana Borjana, on je u tim godine uvrstio dve vedete ih Humske - Sašu Zdjelara i Takumu Asana. Za najboljeg u Superligi izabrao je napadača Spartaka Lazara Tufegdžića. Nisu mogli kapiteni "večitih" da se slože ni oko izbora prve zvezde. Sa crno-bele strane, glas je otišao Filipu Đuričiću, dok je Borjanov pik Aleksandar Mitrović.

Foto: Printskrin

Današnjim odabirom, stigli smo i do poslednje runde lepe tradicije našeg lista, koja se u pretprazničim danima pojavljuje jubilarni 50. put. Da li je i ko je smenio prošlogodišnje pobednike, Dušana Tadića i Marka Marina, kao i sastave idealnih timova, objavićemo u sutrašnjem izdanju.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pogledajte više