ČUDESNI OPORAVAK DUŠANA TADIĆA: Nije mogao za Srbiju, za Ajaks startovao i dao gol! (VIDEO)

Novosti online 22. 11. 2020. u 16:22

SRPSKI fudbaler Dušan Tadić napustio je kamp reprezentacije u utorak, dan pred utakmicu sa Rusijom, a zvanično objašnjenje iz FSS bila je povreda naše "desetke".

Foto Tanjug

Ipak, deluje da nije bilo ništa ozbiljno pošto se Tadić odmah vratio obavezama u Ajaksu i svoje saigrače poveo kao kapiten ove nedelje u meču protiv Heraklesa, desetoplasiranog tima holandskog prvenstva.

Tadića je mučila povreda tetive i zbog toga je u poslednji čas ispao iz kombinacije za meč sa Rusijom, pa se zato i nije obratio medijima, iako je to prvobitno bilo najavljeno.

Zamenik kapitena reprezentacije Srbije nije se naročito istakao u duelima protiv Škotske i Mađarske, dobio je mnogo kritika u javnosti, legendarni Stanislav Karasi ga je čak optužio da je "baletan", a Tadić se povodom toga nije oglašavao.

Srbija je bez njega pobedila Rusiju (5:0), a Tadić je to gledao iz doma u Amsterdamu, da bi potom istrčao na "Johan Krojf arenu" od starta meča.

Ajaks je već do poluvremena vodio 3:0, ali srpski fudbaler nije učestvovao u golovima, da bi se u strelce upisao u 57. minutu, a onda izašao iz igre...

(MONDO) 

Pogledajte više