PAVLOVIĆ POKAZAO KVALITET: Buđenje crno-bele desetke

M. Bl. 22. 10. 2020. u 20:54

NIJE ga bilo na terenu praktično od momenta kada je započela pandemija virusa korona.

Lazar Pavlović Foto N. Paraušić

A kada je dočekao priliku da prvi put od 10. marta ove godine dobije ulogu startera, Lazar Pavlović se odužio golom koji je Partizanu trasirao put ka pobedi protiv Bačke u šesnaestini finala Kupa Srbije (2:0).

Mladi vezista je na taj način najavio da bi crno-beli mogli prilično bezbolno da preguraju period od minimum mesec dana, koliko će Sejduba Suma biti van terena zbog povrede oka.

- Imao sam priliku već u prvom minutu da postignem gol, ali sam loše šutirao. Drugi put sam dobro pogodio loptu, odmah posle šuta sam video da ulazi - podsetio se Pavlović momenta koji je njegovom timu značajno olakšao posao u kup duelu sa Bačkom.

Svesna je crno-bela desetka da je i pred njim i pred timom još mnogo posla.

- Potrebno je da se još malo da se uigramo. Dosta novih igrača je došlo, svi su kvalitetni, zaslužuju da se bore za mesto u prvih 11. Biće sve u redu, postajemo sve bolji tim. U ponedeljak gostujemo na "Čairu", na stadionu na kome sam debitovao za Partizan. Biće teška utakmica, Radnički je kvalitetna ekipa, međutim, ako budemo igrali kako znamo neće biti nikakvih problema - zaključio je Pavlović.

Pogledajte više