DEGENEK PECNUO PARTIZANOVOG VUNDERKINDA: Ajde slobodno kaži za koga navijaš?

Novosti online 20. 10. 2020. u 08:50

FILIP Stevanović i Miloš Degenek bili su gosti emisije "Pregled kola" na Arena Sport i nisu se složili u oceni 163. "večitog" derbija, ali to ne znači da je atmosfera bila loša.

Foto: Printskrin

Defanzivac Crvene zvezde Miloš Degenek čestitao je mladom igraču na pogotku za Partizan u 163. večitom derbiju.

Stevanović je pogodio mrežu posle greške Strahinje Erakovića u šestom minutu, kasnije je Aleksandar Katai izjednačio za Zvezdu u 75. sa bele tačke i tim rezultatom je derbi završen.

Filip je u emisiji otkrio da mu je to bio jedan od snova i da ga je ostvario u nedelju.

- To mi je bio dečački san, ostvario se još jedan. Zacrtao sam ih još dosta i nadam se da ću ih ispuniti sve. Što se tiče meča mislim da je nezaslužen remi, mislim da je Partizan trebalo da dobije i iskoristi svoje šanse, ali idemo dalje - rekao je Stevanović, podelivši i utiske o meču.

Degenek se nije saglasio sa njim u pogledu ishoda meča, tvrdeći da je Zvezda bila mnogo dominantnija i da je imala više prilika.

- Prvo da čestitam Fići (Filip Stevanović prim.aut) na golu što ga je dao. Mislim da je utakmica bila mnogo bolja nego poslednjih nekoliko derbija u svakom smislu. I fudbal je bio mnogo lepši za obe ekipe. Neću se složiti sa Fićom tu da je trebalo da dobiju, ali iskreno moje mišljenje neko je da smo bili mnogo moćniji, mnogo bolji.

Njih dvojica su se pošteno nasmejala posle jednog pitanja za "vunderkinda" Partizana.

Prvo je Degenek govorio o derbijima koje je igrao, pomenuo da je u Nemačkoj nastupao pred 45.000 na susretu Minhen 1860 - Nirnberg, da je još spektakularnije u duelu Al-Hilala i Al-Itihada kada je na tribinama 75 hiljada ljudi, ali da ništa nije kao srpski derbi.

Pošto je Stevanović mnogo mlađi, i do sada nije igrao u inostranstvu, za njega je pitanje glasilo na kom velikom derbiju bi voleo da nastupi.

- El Klasiko!", odgovorio je Stevanović.

- A onda se nameće logično pitanje... U čijem dresu?", upitao ga je voditelj na Arena Sport.

- To ne bih da otkrivam", bio je oprezan mladi igrač Partizana.

- Nemoj tako, pa 'ajde reci za koga navijaš. To je da ne bude posle kad za koju godinu potpiše za nekog od njih da ga vuku za dres", našalio se Degenek i nasmejao i Stevanovića.

- Ipak više volim Barselonu", priznao je Stevanović.

U svakom slučaju lepa atmosfera posle derbija, čak iako su klubovi bili oštri u saopštenjima.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku


 

Pogledajte više