BARSA NIJE ISKORISTILA KIKS REALA: Hetafe srušio Katalonce (VIDEO)

Novosti online 17. 10. 2020. u 23:42

FUDBALERI Barselone poraženi su od Hetafea sa 1:0 kao gosti u 4. kolu La Lige.

Foto: EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Izabranici Ronalda Kumana nisu iskoristili kiks Real Madrida koji je poražen od Kadiza identičnim rezultatom.

Bili su izabrnaici Ronalda Kumana bolji rival u prvih 45 minuta. Mesi je pogodio stativu, Grizman je u situaciji jedan na jedan sa golmanom domaćih prebacio ceo gol.

Omaleni Argentinac je opet zapretio u finišu prvog dela, ali je čuvar mreže tima iz predgrađa Madrida David Sorija ostao nesavladan.

Očekivalo se da u nastavku Barselona ipak nađe put do mreže, ali umesto toga, favorizovani gosti su upali u veće probleme.

Igrao se 56. minut meča, De Jong je u kaznenom prostoru startovao na Dakonama, koji je iskusno iznudio ovaj kontakt, dovoljan za najstrožu kaznu, a siguran sa bele tačke bio je Haime Mata, za vođstvo Hetafea od 1:0.

Pokušao je Holanđanin na klupe kluba sa "Nou Kamp" izmenama da nešto promeni, ubrzo je na teren poslao Ansu Fatija i Filipea Kutinja umesto Usmana Dembelea i Pedrija, ali umesto odgovora Katalonaca, do kraja meča je Hetafe stvorio nekoliko izglednih prilika da vođstvo učini još ubedljivijim.

U nadoknadi, još jedna velika prilika za Barsu, Mesi je u poslednjim trenucima propustio priliku da donese bar bod svom timu.

Ostalo je 1:0, velika pobeda za domaći tim koji se na vrhu tabele pridružio Realu, Kadizu i Granadi. Svi imaju po deset bodova, a Barselona je ostala na sedam i zauzima deveto mesto, s tim da ima meč manje od dve vodeće ekipe.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pogledajte više