SMATRALI SU DA OVDE NEĆU NAPREDOVATI: Za mene je postojala samo jedna opcija, a to je Partizan!

Novosti online 11. 10. 2020. u 12:51

NAVIJAČE je obradovao povratak Svetozara Markovića u Humsku.

FOTO: FK Partizan

U mladog fudbalera svi polažu velike nade, gde će konkurisati za mesto u odbrani tima pod Aleksandrom Stanojevićem. 

"Svi znaju da je moja velika želja bila da se vratim u Partizan. Pregovori nisu bili laki i trajali su više od mesec i po dana. Iako sam igrač Olimpijakosa, bio sam pozajmljen Larisi i prvo sam morao da raskinem ugovor sa njima, što sam uspeo da uradim bukvalno tri dana pred kraj prelaznog roka. U Olimpijakosu su smatrali da ovde nema dovoljno jakih utakmica gde mogu da napredujem, ali pošto za mene nije postojala nijedna druga opcija u glavi i nisam želeo da odem nigde drugo na pozajmicu osim u Partizan na kraju su se kockice složile! Presrećan sam što sam ponovo u svom klubu", rekao je Marković.

Pratio je svaku utakmicu crno-belih.

"Partizan sam pratio stalno. To je moja kuća gde god bio na svetu. Ako nisam u njemu kao igrač, onda sam sigurno najvatreniji navijač!

Svetozar Marković sada i pre odlaska?

"Mislim da sam napredovao ovih godinu i po dana koliko sam bio u Grčkoj. Iako nisam igrao konstantno prvih sedam meseci, od januara ove godine do kraja prvenstva u Larisi sam odigrao sve utakmice i to mi mnogo znači".

"Nisam igrao sada tri meseca, bio sam i nešto povređen, ali je to sada iza mene i spreman sam. Mislim da ću se brzo prilagoditi ekipi i šefovim zahtevima, jer ima dosta igrača koji su tu kao i pre godinu i po dana".

"Večiti" derbi?

"O derbiju ne treba mnogo da se priča. Svaki igrač sanja o derbiju i jedva čekam da počne utakmica sa Zvezdom!", zaključio je Marković.

Pogledajte više