ČISTKA NA "MARAKANI": Zvezda prodaje četvoricu igrača zbog finasijske krize

Novosti online 24. 09. 2020. u 10:00

CRVENA zvezda u narednom periodu gledaće da popuni kasu i ostvari prihod od izlaznih transfera.

Foto: N. Parauši

Plan uprave crveno-belih je da rastereti platni budžet, pre svega igrače sa visokim primanjima, ali i da dobije novac od transfera kako bi mogla nesmetano da radi u vreme pandemije koronavirusa.

"Sportski žurnal" piše da crveno-beli u planu imaju prodaju četvoricu igrača: Matea Garsiju, Milana Pavkova, El Fardu Bena i Ričmonda Boaćija!

Garsija je prvi u redu za odlazak i Zvezda je navodno već prihvatila Arisov predlog od 1.3 miliona i 50 odsto od naredne prodaje, i navodno je samo ostalo da se klub i igrač dogovore oko primanja.

El Fardu Ben je sledeći na redu i već je poznato da je Al Ahli, kog sa klupe predvodi Vladan Milojević, poslao ponudu na adresu Zvezde.

Podsetimo, Ben na Marakani ima jednu od najjačih plata.

Što se tiče Boaćija i Pavkova, za njih dvojicu se još čeka adekvatna ponuda s obzirom na to da su pomenuti napadači već godinu dana na listi igrača za odlaazak.

Međutim, Boaćija muče povrede, dok Pavkov nije u formi. I to su najveći razlozi zašto ih Zvezda još nije prodala. Što se tiče Željka Gavrića, "Žurnal" navodi da će krilni napadač ostati na Marakani uprkos ponudi od četiri miliona iz Italije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku


 

Pogledajte više