UZDANICA OLIMPIJAKOS LAZAR RANĐEVIĆ: Omonija ili Zvezda - svejedno mi je!

Beta 15. 09. 2020. u 11:53

FUDBALER Olimpijakosa Lazar Ranđelović rekao je danas da Crvena zvezda ima veće šanse protiv Omonije, iako mu je svejedno ko će od ta dva kluba biti rival grčkom timu u baražu za Ligu šampiona.

Foto: EPA

"Teško mi je da govorim o tome ko ima veće šanse, ipak, mislim da je prednost na strani Crvene zvezde. Ali, to je fudbal, ko bude bolji pobediće", rekao je Ranđelović za Arenu.

Omonija i Zvezda će se sutra sastati na Kipru u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i ko pobedi igraće protiv Olimpijakosa u baražu.

"Iskreno mi je svejedno s kim ćemo igrati dvomeč u baražu. Prošle godine smo igrali sa Zvezdom, tako da ako nam opet protivnik bude prvak Srbije, siguran sam da ćemo igrati dve uzbudljive i dobre utakmice", kazao je Ranđelović.

Utakmica između Omonije i Zvezde igraće se sutra od 17.00 u Nikoziji.

Ranđelović je za Arenu govorio i o drugim temama, a izrazio je nadu da će se naći na spisku selektora Ljubiše Tumbakovića za reprezentaciju Srbije.

"Iskreno se nadam pozivu u reprezentaciju ako nastavim da igram dobro i postižem golove. Ali, dobro kako bude, bio bih jako srećan da dobijem poziv među 'orlove'", naveo je Ranđelović.

Dodao je da prati Super ligu Srbije i da misli da ove sezone Vojvodina ima dobru ekipu i da misli da može da "pomrsi račune" Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku
 

Pogledajte više