NEJMAR POSLE INCIDENTA: Žao mi je samo što nisam udario tu budalu po licu

Novosti online 14. 09. 2020. u 09:50

FUDBALER PSŽ Nejmar je na meču sa Marsejem dobio crveni karton zbog fizičkog nasrtaja na Alvara.

foto: Printskirn/Jutjub

Udarac s leđa špankog fudbalera proveren je i u VAR sobi, posle čega je i potvrđena procena glavnog sudije.

Brazilac je po izlasku sa terena aplaudirao sudijama, što će mu biti otežavajuća okolnost kada Liga 1 bude razmatrala kaznu. Nejmara nije briga za sve to. Već na putu do svlačionice, gde je išao po protokolu u pratnji četvrtog sudije, a bile su prisutne i kamere, rekao da je napao Alvara jer je rasista, prenosi španska “Marka”.

Ni posle utakmice napadač PSŽ nije ohladio glavu. Prema pisanju na društvrenim mrežama on je rekao da mu je žao što nije bio još grublji.

- Žao mi je samo što tu budalu nisam udario po licu. Da je VAR zabeležio moju agresiju nije bilo teško, ali želim da vide i snimak rasiste koji me naziva majmunskim sinom p**** - rekao je Nejmar.

Neimar se nije smirio ni uprkos zahtevima sportskog direktora PSŽ Leonarda, koji je tražio da se u timu smire strasti.

Alvaro nije bio samo u sukobu da Brazilcem. On je ranije tokom utakmice pljunuo Argentinca Di Mariju. Neimar je i tada prokomentarisao: Bez rasizma.

Neimar je izložen ozbiljnoj kazni iz Ligue 1, ne samo zbog agresije, već i zbog toga što je napustio teren aplaudirajući sudiji u lice. Nepoštovanje koje se može dodati kazni za udaranje Alvara u leđa.


Zapratite Novosti sport na Fejsbuku
Pogledajte više