ZVEZDINA ŠETORKA ULAZI U TIMSKI RITAM: Podigli energiju na viši nivo

Novosti online 17. 07. 2020. u 13:44

PRVOTIMCI Crvene zvezde su, dan posle uspešne prve kontrolne utakmice protiv IMT (2:0), odradili trening oporavka na terenu hotela "Crni vrh".

Fudbaleri Crvene zvezde foto: FK Crvena zvezda

Takođe, u trenažnom procesu mogli smo da vidimo šest povratnika, igrače koji su posle karantina zbog virusa korona, stigli na pripreme Zvezde.

Bilo je očigledno da je trenera Dejana Stankovića izuzetno obradovala činjenica je ekipa od danas u punom kapacitetu, odnosno da su se vratili Marko Gobeljić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Srđan Spiridonović, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković. Pomenuta "šestorka" je u četvrtak stigla na Divčibare i oko 18 časova odradila prvi trening na letnjim pripremama, u terminu kada je Zvezda igrala kontrolni meč sa IMT.

Dolazak igrača je uticao na još bolje raspoloženje u timu, jer je pomenuta šestorka podigla pozitivnu energiju na viši nivo, a to je jedan od nužnih segmenata za dobre pripreme.

Današnji trening počeo je oko pola 11 u sportskoj sali. Fudbaleri, podeljeni u dve grupe na propisanom odstojanju, uz pomoć fitnes i balans lopti kao i ostalih rekvizita, obavili su neophodnu aktivaciju pred početak rada na terenu, na kojem su kroz ševu i istrčavanja odradili prepodnevni trening.

Strahinja Eraković, jedan od najboljih igrača Grafičara prošle sezone, nije krio zadovoljstvo što se konačno priključio ekipi crveno-belih.

- Veoma sam srećan što sam počeo da treniram. Proveo sam sedam dana u karantinu i moram da priznam jedva sam čekao da počnem da radim. Teško je bez lopte, ali sam odgovorno provodio vreme u izolaciji. Hvala Bogu, sada sam zdrav i sve ide po planu – rekao je Eraković po završetku treninga.

Pogledajte više