NAVIJAČI I BIVŠI IGRAČI NEZADOVOLJNI KOLAŠINCEM: On nije u stanju da uputi tačan pas na pet metara

Novosti online 15. 07. 2020. u 08:30

LEGENDARNI igrači Arsenala Martin Koen i Paul Merson kritikovali su igru Seada Kolašinca u gradskom derbiju protiv Totenhama.

Sead Kolašinac foto: EPA

Ovu utakmicu “topdžije” su izgubile sa 2:1, a bosansko-hercegovački internacionalac i David Luiz su okarakterisani kao glavni krivci za prvi gol Totenhema posle vođtstva Arsenala. Tada je Kolašinac imao loš pas prema Brazilcu, loptu je preoteo Son i dao gol za Totenhem.

Nezadovoljstvo navijača je eksplodiralo, a ovim povodom oglasio se i legendarni igrač kluba Martin Koen.

- Kolašinac je imao otvorenog Terneja na levoj strani, ali se odlučio da vrati loptu Davidu Luizu. Ako je već to uradio, trebalo je da ga gađa u levu nogu, a ne desnu gde je imao mogućnost da promaši dodavanje. Baš to je i učinio - rekao je Koen.

Merson je, s druge strane, rekao da trener Arteta nije kriv za poraz od Totenhama jer u timu ima igrače koji nisu u stanju pravilno da dodaju loptu.

- Arteta ne može da se krivi za poraz protiv Totenhama. Da imate sve veštine Fergusona, Mourinja, Gvardiole i Vengera u jednom treneru, kada imate igrača koji nije u stanju da uputi tačno dodavanje na pet metara saigraču, morade da budete u nevolji - rekao je Merson.

Kolašinac će, prema pisanju engleskih medija, gotovo sigruno napustiti Arsenal. On je u London stigao kao slobodan igrač iz Šalkea, baš kada je proglašen za najboljeg levog beka Bundeslige.

Pogledajte više